A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: strpos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior

Filename: MX/Router.php

Line Number: 239

Backtrace:

File: /var/www/html/buddhajoslata.hu/application/third_party/MX/Router.php
Line: 239
Function: strpos

File: /var/www/html/buddhajoslata.hu/application/third_party/MX/Router.php
Line: 72
Function: set_class

File: /var/www/html/buddhajoslata.hu/index.php
Line: 315
Function: require_once

buddhajoslata.hu ?>

buddhajoslata.hu

Helyreigazítási szabályzat

A buddhajoslata.hu üzemeltetői mindig a tökéletességre és a pontosságra törekednek, azonban időről időre történnek hibák. Ebben az esetben a buddhajoslata.hu vállalja a felelősséget az említett hibák kijavításáért, illetve a helytelen információ terjedésének megakadályozásáért.

A tökéletes hibajavítás elérése érdekében a következő lépéseket használjuk:


Olvasóink által:


Amikor az olvasónk hibát észlel, felveheti a kapcsolatot a szerkesztõcsoportunkban lévő személyekkel. Ha e-mailben küldik, akkor a javítás kérésének tartalmaznia kell a javasoltatot, a cikk vagy kép hivatkozását, ahol a hibát észlelték, valamint az olvasó nevét és elérhetőségét. Az olvasó számíthat válaszra a szerkesztõcsoporttól, és további segítségért is felvehetik a kapcsolatot velünk. A javítási ötlet benyújtása garancia arra, hogy a hibát kivizsgáljuk.


A csapatunk tagjai:


Amint az embereink értesülnek egy hibáról, a hibát az olvasóink által szolgáltatott információk és más források alapján fogjuk megvizsgálni. Ha hibát találunk, akkor a lehető leghamarabb kijavítjuk azt.


Közösségi médián:


Ha a hibás tartalmat a Facebookon, a Twitteren vagy bármely más online csatornán közzétették, és a buddhajoslata.hu tulajdonában van, akkor a hibát tartalmazó bejegyzést azonnal törölni kell.